2020. Húsvétra

2020 Húsvét van.

A legellentmondásosabb, legszürreálisabb Húsvét, amit valaha megéltünk. Kívül bezártság, belül mérhetetlen szabadság. Ha képesek vagyunk felismerni, megélni.

Nagy áldás van ebben a helyzetben, amiben most vagyunk.

Nekem ezt az is segít felismerni, hogy zöld övezetben lakom. Madárdalra ébredek.

 A szél mézédes virágillatot hoz. A fák virágpompában. Minden él, zöldül, növekszik. Fittyet hány minden emberi világbeli történésre. Csak teszi a dolgát, ahogy mindig is. Mi azonban hajlamosak vagyunk elmenni ezek mellett. De a jelenlegi helyzet mindenkit lecsendesít. Vegyük hát észre az apró csodákat az életünkben. Hiszen mindig ott voltak, ott vannak. A kék ég, a madarak, a virágok….

Az élet él és élni akar. Ha képesek vagyunk összhangba kerülni vele, mi is élhetünk. Egészségesen, szépen, jól, összefogva, szeretve, egymást segítve. Ezt tanuljuk most.

Ha nem vírus-manipulációs rettegésben töltötted az elmúlt heteket, akkor egy ajándékot már biztosan kaptál ettől a helyzettől:

Felismerted, hogy hogyan zártad te eddig magadat börtönbe, karanténba. Mi volt az a helyzet az életedben, ahol nem léptél tovább, és ezáltal megakadályoztad magad abban, hogy valóban élj.

Ha már felismerted, akkor most azt is el tudod képzelni, amit szeretnél helyette. És ez a fontos! Add ennek a figyelmedet!  A megvalósuláshoz az út majd kinyílik hozzá.

Minden helyzetben a legfontosabb tanítás:

HOZD KI BELŐLE A LEGJOBBAT!

Kinyílt egy tér, és ebben a térben most élesben gyakorolhatod a TUDATOD EREJÉNEK HASZNÁLATÁT.

Ahhoz, hogy létrejöjjön az új, először a réginek szét kell hullnia. Ha most ebben a kollektív szétesésben meg tudsz állni a középpontodban és tudsz választani a szívedből, a lelkedből, akkor hatalmas erőre teszel szert. És ezzel teremted meg a vágyott új mindennapjaidat. Ahogy ma élsz, gondolkozol, az határozza meg a holnapod alakulását.

Tavasz van. És a tavasz az újról az új életről szól. a Húsvét pedig a feltámadásról, az emberiség megváltásáról. Észreveszed micsoda szinkronicitás? Mennyire nem véletlen, hogy éppen most történik mindez velünk?

„Most kezdődött a víz időszaka.  A természetben a fény lassan úrrá lesz a sötétség felett és a természet kizöldül. Most érdemes elvetni terveink és kívánságaink magjait. A tavasz a remények és vágyak, az új gondolatok, ötletek és az egyensúly ideje. Gondolkodjunk lehetőségeinkről, reményeinkről, és arról, hogy mi az, amibe az elkövetkező időszakban bele tudunk vágni. A tavasz az új kezdetet jelöli, ezért fontos, hogy napi szinten ápoljuk mindazt, amit meg szeretnénk kapni, élni életünkben. Fontos, hogy higgyünk benne.
Ez a víz időszaka, mely az érzelmeket szimbolizálja. Ebben az időszakban feljöhetnek olyan problémák, eltemetett emlékek, sérelmek, amelyek érzelmileg érintettek bennünket, de csupán azért, hogy ezek meggyógyulhassanak, és érzelmi egyensúlyunkat megtaláljuk…
A víz megtanít áramolni, félelem nélkül élni, hogy bátran ráfeküdjünk hullámaira, hogy merjük rábízni magunkat, hogy oda fog vinni, ahová érkeznünk kell. Szeress és bízz!”

Én bízom benne, hogy megtanuljuk a leckét. És soha nem fogjuk elfelejteni.

Kívánok mindannyiunknak madárcsicsergős, belső békét teremtős, tudatosulós, szeretettel teli áldott ünnepet! És még inkább új világot teremtő tavaszt!

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

See also: