Életem receptje

Szeretném veletek megosztani, hogy milyen nagy megtiszteltetés ért nemrég. Megkeresett egy volt kolléganőm/ barátom, hogy szeretne velem interjút készíteni egy magazin számára. Az évente négy alkalommal megjelenő életmód magazinban olyan híres vagy hétköznapi emberek kerülnek bemutatásra, akiknek életútja érdeklődésre tarthat számot és például szolgálhat a mindennapjainkban. Ezen kívül sok érdekes életmódhoz, egészségmegőrzéshez kapcsolódó téma, és recept található benne. Meglepődtem, hogy miért éppen engem választott, hiszen semmi különösebben érdekes nincs az életemben, de aztán végülis igent mondtam. Aztán majd meglátjuk mi lesz belőle – gondoltam.

Igazából akkor hittem el, hogy ez velem történik, mikor kezembe fogtam az újságot, kinyitottam, és megláttam magam benne, méghozzá hat oldalban.

Sajnos az idő rövidsége, és a lapzárta közelsége miatt benne maradt néhány hiba, és tárgyi tévedés, de azok érdemben nem változtatnak, és nem befolyásolják a lényeget.

Talán érdekes, és tanulságos lehet mindenkinek aki elolvassa. Igaz nagyon sok mindenről eshetne még benne szó, amiből okulhatna bárki, de akkor a fél újságot én tölteném meg 🙂

Arról viszont most szeretnék szólni, mert a riport során nem tettem meg, hogy mennyire hálás vagyok a családomnak, különösképpen a férjemnek, aki végig mellettem állt, és támogatott, és aki nélkül most nem lehetnék ott ahol vagyok, és nem lehetnék az, aki vagyok.

Ha valakit érdekel, és szívesen elolvasná (sok érdekes cikk van benne), akkor az inmedio és relay üzletekben (pl. Pécsi Árkád üzletházban, Postán) 395 Ft-ért megvásárolható.

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

See also: