EGÉSZ-SÉGRE SZÜLETTEM

női egészség

Rendkívül megdöbbenve olvastam a múlt hét egyik vezető hírét, miszerint Angelina Jolie leoperáltatta a melleit.  Először azt hittem, hogy ez valamiféle tréfa, csak egy jól hangzó cím, hogy felkeltse az érdeklődést, vagyis reklám. De nem. Ez a valóság.

Őszintén sajnálom, hogy az emberek egy részének gondolkodása még itt tart, hogy orvosok arra beszélik rá pácienseiket, hogy csonkíttassák meg magukat, annak érdekében hogy ne alakuljon ki a rák a testükben. És akinek a családjában gyomor vagy tüdőrák volt, az majd kioperáltatja a gyomrát vagy a tüdejét? Viccesnek hangzik, de ez tragikus.

Hihetetlen, hogy ennyire erős legyen valakiben a félelem. Inkább elveszíti a nőiségének szimbólumait  – főleg, ha még a petefészkét és méhét is eltávolíttatja – csak nehogy rákos legyen. Mert genetikailag nagy rá az esélye.

Emberek! A rák, mint minden betegség előbb a lelkiekben keletkezik, nem a fizikaiban.

És mint minden betegség, csak arra való, hogy figyelmeztessen: Letértél a helyes útról.

Kurt Tepperwein ezt írja a rákról:

„Rendezetlen egyéni élethelyzet, csökkent védekezőképesség,belső elszigeteltség, negatív érzelmek elburjánzása.”

Egészségi állapotunk csak életünket tükrözi vissza. Ha nem a szeretet, a jó szándék, az odafigyelés, az önmagam és mások elfogadása, a megbocsátás, az életöröm vezérli életünket, hanem tele vagyunk rossz gondolatokkal, haraggal, elfojtott indulatokkal, ha mindenkit hibáztatunk azért, mert az életünk nem úgy alakul, ahogy szerettük volna, akkor marha nagy esélyünk van egy jó kis betegség kialakulására előbb-utóbb.

Ha nem szeretnénk betegek lenni, akkor változtatnunk kell gondolkodásunkon, életvitelünkön.

Nem vagyunk szerencsétlenségre, betegségre, nyomorgásra kárhoztatva. Boldogságra és egészségre születtünk. Csak rajtunk múlik, hogy mit választunk. Kapcsolódunk-e a belső forráshoz, a bennünk élő istenihez. De ez azt jelenti, hogy nem kívülről, csak a doktortól, vagy alternatív gyógyítótól várjuk a megoldást. Nekünk magunknak is kell magunkért tennünk. Ki más tehetné a legtöbbet értem, ha nem én magam.

Persze az elinduláshoz kell a külső szem, a segítség. Az orvosról sem beszélek le senkit. Kell az is. És kell az egészséges táplálkozás is.

De a legfontosabb, hogy tudatosítsuk magunkban és aztán dolgozzuk fel a betegséget kiváltó problémát.

Ebben tudok neked segíteni. A belső utazás során megkeressük a betegséget kiváltó okot, történést, személyeket majd feldolgozzuk, feloldjuk azt.  Kiderítjük, hogy mit kellett a helyzetből megtanulnod, mit kell megfejlődnöd, hogy ismét egész-ségessé válj. http://harmonia.blogolj.net/2012/11/18/belso-utazas/

Hívj és megtaláljuk a megoldást!

 

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

See also: