GYERMEKÁLDÁST SEGÍTŐ MASSZÁZS

 

BABÁRA VÁRÓ MASSZÁZS

A kínai gyógyászat alapvetése, hogy a jól működő nyirokrendszer egészségünk alapja. Fontos szerepe van  immunrendszerünk kialakult állapotában, és állandó változásában. Jelentős szerepet játszik a méregtelenítésben, hormonrendszerünk harmonikus működésében.

A masszázsterápia során kiderül,  milyen energetikai és egyéb fizikai -pl: feszültség, stressz okozta- elváltozás nehezíti a gyermekáldást, milyen blokkok elakadások vannak.  Van-e, és hol van energiahiány, vagy esetleg többlet. 

A cél az, hogy testi-lelki egyensúlyt hozzunk létre, segítsük a méreganyagok kiürülését, a hormonrendszer kiegyensúlyozását. A masszázs során az idegi ingerület-vezetés akadálytalanná válik, kiegyenlítődnek az energetikai rendszer eltérései. A testi blokádok oldását kiegészítjük célzott beszélgetésekkel, melyek egyidejűleg elősegítik a lelki blokkok oldódását. Ennek eredményeképpen a testi működés harmonizálódik, megfelelő mennyiségű és minőségű energia jut a reproduktív szerveknek, javul a vérellátás, ezáltal javul az anyagcsere. A test felkészültté válik a gyermekáldásra

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

See also: