KÍNAI TALP- ÉS LÁBMASSZÁZS

Egész testünk holografikus kivetülését több testrészünkön megtalálhatjuk. Ezek közé tartozik a talp és lábhát területe is.

Kínában, Indiában, Egyiptomban elõdeink elõszeretettel alkalmazták a masszázsokat, így a láb és a talp masszírozását is. A lábon kb. 70 000 idegvégzõdés található. A két láb a bal és a jobb testfélhez igazodva képez egységet. A talp-láb masszázsával a központi idegrendszerre, vérkeringésre, belsõ szervekre lehet hatást gyakorolni. Testünk több zónára osztható, mely zónákban a méreganyag lerakódik, göbök képzõdnek, melyek kitapinthatóak és fájdalmasak is lehetnek. A lerakódások milyensége függ a betegség típusától, fennállásának idõtartamától, a zóna elhelyezkedésétõl.
A masszázs célja,hogy ezeket lerakódásokat eltüntesse, ezáltal a szervezet megszabaduljon a felesleges salakanyagoktól, így javítva azok funkcionális működését. Ugyanakkor az akupunktúrás pontok masszázs közbeni kezelésétől javul az egész szervezet energiaellátása, oldódnak a blokkok, kiegyenlítődnek az energia különbségek, ezáltal javul az immunrendszerünk működése, kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek leszünk.

Kezelés ideje: 40-50 perc

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

See also: