KRIZANTÉN ÜZENETEK 3. RÉSZ

A múlt héten – immár harmadszor – előadást tartottam a gazdasági válságról és arról mit is tehetünk mi egyenként a magunk életében, hogy ez az egész cirkusz, ami a világban zajlik ne , illetve csak a legkisebb mértékben legyen ránk hatással.

A lehető legjobb útmutatót adja ehhez KRIZANTÉN 2009-ben érkezett üzenete. Olvassátok hát:

Krizantén üzenete a változó szellemiségű emberekhez.

Az ember nem juthat fejlődésében magasabbra azoknál a normáknál, melyeket a tisztaságról, jóságról, igazságosságról elfogadott. Minél több igazság és szeretet van tetteitekben, annál több boldog érzés tölti el szíveteket, és ettől az elme jó irányba alakul át.”

A most következő új időben a régi energiákból az új energiákba való átmenetet nagyfokú tudatosodás követi. Addig azonban fel kell készülnötök az átmenet megélésére és kezelésére, melyben sokat segít a folyamatok megértése és elfogadása, hogy kezelni tudjátok az eseményeket és másoknak is tudjatok ebben segíteni. Egy stabil állapotba való beavatkozás – változtatási kényszer – amely jelen esetben a ti szellemi, fizikai, erkölcsi fejlődésetek következménye, minden esetben kisebb-nagyobb káosz állapotokkal jár. Ezek az állapotok hatnak vissza rátok is, amíg át nem látjátok a bennük rejlő pozitív változások lehetőségeit és meg nem ragadjátok azokat. Lesznek és vannak emberek, akik élvezik és kihasználják ezt a káoszt, de ők nem tudják, hogy ez átmenet és sokáig „büntetlenül” nem lebeghetnek benne.

Előttetek – akikhez most szólok – két lehetőség áll. Egyik az, hogy belülről átlátva és megértve saját káosz állapotaitokat, lassan, nyugodtan elkezdtek rendet rakni benne, és figyelve a változásokra, egy új energiájú, átrendezett létteret hoztok létre, mely megfelel a ti spirituális, szellemi és jellembeli fejlett állapototoknak.

Az így élő és cselekvő ember hasonlatos a vadvízi evezőshöz, aki a nyugodt vízen evezve vízeséshez, zuhataghoz ér, de nem veszíti el a fejét, és túljutva a nehéz szakaszon, élvezi az új körülmények közti nyugodt, lassú vízfolyást, de fel van készülve a következő zuhatag okozta változásokra is.

Aki a másik csoportba tartozik, ő is tudja, hogy vadvízi evezésben vesz részt, de már a zuhatag vonzásába kerülve megijed, görcsösen ragaszkodik az előbbi nyugodt víztükörrel azonosítható régi környezethez, körömszakadtáig küzd, ellenáll, és közben nincs ideje csónakját irányítani, és elmerül.

Mindannyian tudjátok, melyik lehetőséget kell választanotok, ezért tudatosan készüljetek fel és ne ijedjetek meg a zuhatagnál. Káoszhelyzeteitek megoldása mindig egy új, más környezet megtapasztalásának lehetőségével kecsegtet.

Egy befejezés mindig valami új kezdetét jelenti. Ez a folyamat életetek minden percében érzékelhető, a lélegzetvételtől a nagy, komoly eseményekig”, tehát van tapasztalatotok, csak tudatosan kell elébe menni az elkövetkező eseményeknek. Az üzenetem elején felsorolt normák szerint alakítsátok életeteket, vállaljátok fel és tegyétek rendbe az elétek kerülő káosz állapotaitokat, mert ez lelki-szellemi-emberi fejlődésetek és boldogságotok záloga. Segítsetek másoknak is ebben a munkában.

Fogjatok össze, alkossatok egységet. A magas szintű fejlett szellem és az elvárás nélküli tiszta szeretettel élő ember egységét. Az ilyen egységben, harmóniában élő emberek sokasága változtatja meg világotokat, élettereteket és hoz boldog nyugalmat az emberek életébe, hiszen arra lettetek teremtve.

Káoszaitokból kilábalva, összefogva teremtsetek egy új világot, melyben nagyon fontos az ember, ezért fontos a környezetkárosodások megszüntetése, a civilizációs konfliktusok kiiktatása.

Fontos a polgári és nemzeti önvédelem, a politikai bűnözés kiküszöbölése. Nem a bűnöző jogai, hanem az áldozat védelme, a nevelés a büntetés helyett.

Ahol az állam a polgár kárát enyhíti, nem avatkozik a munkájába, nem kutat a gondolataiban, lelki és szerelmi életéről nem gyűjt adatokat, és ahelyett, hogy manipulálná, szolgálja őt.

Ahol súlyos bűn a manipuláció kicsiben-nagyban egyformán.

Ahol, amit szabad, azt mindenkinek szabad, amit nem szabad, azt senki sem teheti meg.

Ahol nem önjelölt vezetők irányítanak, hanem az emberek által HÍVOTT rátermettek.

Ahol mások rovására semmit nem lehet tenni.

Ahol az Istenben való hitet nem korlátozza sem ember, sem vallás. A teremtés lassú, folyamatos fejlődéséhez kell igazítani a fejlődést, hogy a változások megélhetőek legyenek.

Ahol megakadályozzátok a felesleges technikák fejlődését, melyek csak az ember nagyravágyását segítik elő.

Ahol fontos az emberi élet teljessége és a lélek fejlődése.

Ahol gondoskodni lehet az öregekről természetesen, becsületesen, hiánytalanul.

Ahol ápolni lehet a nemzeti kultúrát, Eredetet!

Ezekhez fontos, hogy szépen, jól, egészségesen élni kell tanítani az embereket. Születése jogán minden ember a Föld (megosztott) tulajdonosa, ezért a napi élet szervezése és fenntartása a kis egységek feladata.

Amikor egy korszak lezárul, egy ajtó becsukódik, és ami régi kacat balgaságod miatt nálad maradt, azt cipelheted tovább magaddal.

 

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

See also: