A BETEGSÉG MÉLYEBB JELENTÉSE

Amit mi betegségnek hívunk, az csupán a tünet, a testi kifejeződése a betegségnek. A betegség sokkal inkább az emberi tudatban jön létre, az emberi tudatban fellépő diszharmónia. Annak jelzése, hogy az ember kizökkent a természetes rendjéből, az egyensúly állapotából. Vagyis nemcsak a test zavara, hanem az egész emberé. Ha rosszkedvűek, lehangoltak vagyunk, vagy ingerültek , feszültek, nem tartjuk magunkat betegnek. De ha ez tartóssá válik megjelennek a testi tünetek. Például heves szívdobogás, vérnyomás ingadozás, szemégés, izzadás. És ha még erre sem reagálunk komolyabb szervi tünetek jelentkeznek.

Ebből is látható, hogy mi is a mélyebb jelentése a betegségnek, mire próbálja ráirányítani a figyelmünket:

VÁLTOZTASS A JELENLEGI ÉLETEDEN! VALAMIT ROSSZUL CSINÁLSZ!

A háttérben egy megoldatlan probléma húzódik. Egyfajta képtelenség, hogy az élet bizonyos kihívásaira megfelelően „helyesen” reagáljunk.

Tehát igazi gyógyulást nem a tünetek megszüntetése, hanem a gondolkodásunk megváltoztatása, a belső harmónia helyreállítása hozza meg.

Amennyiben sikerül érzelmeinket, erre épülő gondolatainkat és végül az ezeket követő tetteinket elfogadóvá, szeretetteljessé, tehát kiegyensúlyozottá tenni, a tünet és a betegség is megszűnik. Visszatér az egész-ség.


A betegséget tehát nem ellenségnek, sokkal inkább segítőtársunknak kell tekinteni. A tünetek segítségével azt is megmutatja, hogy hol van a hiba. Nincs más dolgunk, csak annyi, hogy megtanuljuk a nyelvét, megtanuljuk érteni a jelzéseit.

Azt is tudnunk kell, hogy meggyógyulni nem azt jelenti, hogy a régi állapotot ( a megbetegedés előttit ) kell helyreállítani. Hiszen éppen az idézte elő a betegségünket.

Sokkal inkább egy új életigenlő, pozitív út megválasztása révén érhetjük el az egészség állapotát.

6 hozzászólás itt:

 1. revouchers.co.uk

  A BETEGSÉG MÉLYEBB JELENTÉSE – Harmónia lélek-klinika

 2. ถุงมือบิ๊กไบค์

  A BETEGSÉG MÉLYEBB JELENTÉSE – Harmónia lélek-klinika

 3. Adidas Ultra Boost 2017 Men

  A BETEGSÉG MÉLYEBB JELENTÉSE – Harmónia lélek-klinika

 4. western leather shirts for men

  A BETEGSÉG MÉLYEBB JELENTÉSE – Harmónia lélek-klinika

 5. dentures and partials in West Los Angeles

  A BETEGSÉG MÉLYEBB JELENTÉSE – Harmónia lélek-klinika

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

See also: